Category: Кино

Стари и нови филмови, од најгласаните до класиците.
Во оваа категорија ќе најдете информации за филмовите во нашиот центар.

Цртан филм „Неверојатната приказна за џиновската круша“

Цртан филм „Неверојатната приказна за џиновската круша“
Како дел од Меѓународниот филмски фестивал во Тетово, во продукција на ОДА, во Центарот за култура беше прикажан албанскиот цртан филм „Неверојатната приказна за џиновската круша“.

Continue reading…
0