Category: Некатегоризирано

За cè што не му е доделено категорија

Премиера на театарската претстава ” Ако останеш дома”

На 14-ти Декември во големата сала при Центарот за култура „Кочо Рацин“ – Кичево со почеток од 18 часот се одржа премиерата на театарската претстава „Ако останеш дома“ во режија на Михајло Петревски.

Continue reading…
0

Перформанс “Еден поинаков 8-ми Март”

Во Ликовната галерија при нашиот Центар за култура се одржи перформансата “Еден поинаков 8-ми Март” ова манифестација се одржи од неформалната група “Последните кичевски боеми” по повод Меѓународниот ден на жената.

Continue reading…
0