“Stand Up Comedy” со Никола Тодороски

Во Центарот за Култура- Кичево се појави “Stand Up Comedy” од познатиот комедиан Никола Тодороски.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *