Поетска вечер “Ако е можно”

Во нашиот Центар за култура се одржи поетска вечер

 • Адем Карага
 • Дрита Каба Карага
 • Јарије Јонузи Челику
 • Мерита Лимани Мустафа
 • Хамди Рашити
 • Рахим Рамадани
 • Афрдита Нухији
 • Ерјона Ахмети
 • Арбен Расими
 • Музика : Јетмир Мехмеди и Сара Синани
 • Куратор: Чендрим Ријани

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *