Tagged: koncert

Koncert “Me motivet tona”

Në kuadër të festave të nëntorit, ditës së alfabetit shqiptar dhe ditës së flamurit shqiptar, u mbajt koncerti me titull “Me motivet tona”, ku u zhvillua një proces i artit popullor të kombinuar me artin modern, ku morrën pjesë këngëtarja Nita Reçi dhe grupi muzikor Quintet: Jetmir Mehmeti – kitarist, Arbër Tahiri- violinë, Dinko Stipqaniv – double bass, Vullnet Neziri – piano dhe Dean Apostoloski – drums.

Continue reading…
0