Koncert “Oboe dhe kitarë” nga Jetmir Mehmedi dhe Vullnet Neziri

Në Qendrën e kulturës “Koço Racin” Kërçovë u realizua koncert nga Jetmir Mehmedi me kitarë dhe Vullnet Neziri me oboe.
Programi:
1.Ennio Morricone-Gabriel’s Oboe
2.Saint Sans- The Swan
3.Bela Bartok- 3 Romanian folk dances
4. Astor Piazzola- 3 Tangos
5.Asamano trendafili çeles
6.Gjyshes
7.Valsi i Lumturise
8.Malsorja
9.Vajta kalova
Koncerti  ishte nën organizimin e IN Qendrës për kulturë “Koço Racin” Kërçovë me përkrahje nga Ministria e Kulturës.

Koncerti u mbajt  sipas protokolleve nga Ministria e kulurës e dhënë nga komisioni shëndetësor për mbrojte nga Covid-19 ku edhe numri i vizitorëve ishte i kufizuar dhe ky numër arriti deri në 50 vizitorë. Mbajtja e maskës dhe mbajtja e distancës ishte e obligueshme!

Foto album:

https://www.facebook.com/989652581213912/posts/1767015153477647/

Video:

https://www.facebook.com/989652581213912/videos/324698372615104/

Event facebook:

https://www.facebook.com/events/893750464542962/?ti=ls


You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *