Category: Dramë

Kategoria për dramat, komeditë, tragjeditë, operat, etj.

Shfaqja teatrale “13”

Në Qendrën e kulturës më datë 16.09.2021 ora 20:00 u mbajtë shfaqja teatrale “13” e bazuar në “Mbi dëmin e duhanit dhe Tragjedist Pahiri” nga autori Anton Chekhov, shfaqje kjo e cila ishte nën organizimin e regjisores Afërdita Nuhiji e mbështetur nga Ministria e kulturës në bashkëpunim me Qendrën e kulturës ” Koço Racin” – Kërçovë.

Continue reading…
0

Monokomedia “Ballkanibalizëm”

Produksioni Oda në bashkëpunim me Qendrën e kulturës, e mbështetur nga Ministria e Kulturës më 6 Mars shfaqën monokomedinë “Ballkanibalizëm” ku luante aktorja e njohur nga Tetova Ajshe Useini, me regjisorin Sabedin Selmani dhe muzikë të Teuta Halimit.

Continue reading…
0

Shfaqja teatrale “Jashtë bie borë”

Qendra e Kulturës në Kërçovë më datë 26.11.2019 solli shfaqjen “Jashtë bie borë”, me autor Vicenzo Salemme, në regji të Qëndrim Rijanit ku luajtën: Trimosh Ramadani, Blerim Ismani, Petrit Neziri dhe Muzafer Etemi.
Assistent regjie është Fitim Selimi, për skenografinë është përkujdesur Petrit Bakalli, kostumografinë e ka përgatitur Edlira Qyshka, kurse vepra është përkthyer nga Hervin Çuli.

Continue reading…
0