Përvjetori i klubit letrar “Kitka”

INQK “Koço Racin” Kërçovë në bashkëpunim me Klubin letrar “Kitka” organizoi lexim me rastin e përvjetorit të klubit letrar, ku pjesëmarrësit recituan lexime letrare dhe i’u shërndanë mirënjohje.

Ngjarja u organizua duke respektuar protokollin e Ministrisë së Kulturës të lëshuar nga komisioni shëndetësor për mbrojtjen nga COVID 19, duke respektuar rregullat e distancës dhe mbajtjen e maskave.

Foto album :

https://www.facebook.com/989652581213912/posts/1877261459119682/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *