Koncert solemn për përvjetorin e INQK”Koço Racin” – Kërçovë

Në INQK “Koço Racin”- Kërçovë më datë 10.10.2020 u mbajtë koncert solemn për përvjetorin e INQK “ Koço Racin”- Kërçovë ku u festua 40 vjetori i ekzistencës së këtij institucioni.

Me praninë e vizitorëve u madhështua festa me rastin e katër dekadave të ekzistencës , punës dhe krijimit të veprave të rëndësishme artistike të destinuara për Kërçovën tonë.

Ky koncert u realizua me një kolorit artistik ku u përjetësua kjo ditë e rëndësishme për institucionin tonë.

Koncerti u mbajt  sipas protokolleve nga Ministria e kulturës e dhënë nga komisioni shëndetësor për mbrojte nga Covid-19 ku edhe numri i vizitorëve ishte i kufizuar dhe ky numër arriti deri në 74 vizitorë.

Mbajtja e maskës dhe mbajtja e distancës ishte e obligueshme!

Gjatë këtij koncerti u realizua një program i pasur artistik nga artist të ndryshëm.

Foto album:

https://www.facebook.com/989652581213912/posts/1581568058689025/

Video live:

https://fb.watch/a4dfZTyIme/

https://fb.watch/a4deb8Nd4d/

https://fb.watch/a4ddJAJLXB/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *