Vizitë letërsie “Yjet poetike” 2019 KL “Kitka”

Me rastin e 8 marsit Ditës Ndërkombëtare të Gruas, klubi i letërsisë “Kitka” nga Kërçova, në bashkëpunim me QK “Koço Racin” – Kërçovë, për të tretën herë organizojnë, takimet letrare “Yjet poetike 2019”.

Në leximin poetik me veprat e tyre poetike shprehën tema për: dashurinë, gruan, nënën, etj; të shkruara dhe të lexuara nga autorë të ndryshëm.

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *