Концерт Бесиана Мехмеди 20 години кариера

Во организација на уметничката Бесиана Мехмеди и со поддршка на Центарот за култура „Кочо Рацин“ – Кичево, кичевската уметничка ја одбележа 20-годишнина од својата кариера.

Заедно со нејзините колеги ги донесе најубавите и најуспешните песни низ годините.

Концертот беше пренесуван „во живо“ на 18.12.2020 во 19:30 часот преку социјалните мрежи, ТВ „Ускана“, ТВ „Гура“ и ТВМ2.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *