Ако можеш III – Врз основа на „Хроника на камен“ од Исмаил Кадаре

Во НУЦК “Кочо Рацин“ Кичево на ден 20.12.2020 Здружението ArTact-Us одржа поетска вечер каде учествуваа следниве актери:

Адем Карага

Дрита Каба Карага

Мерита Лимани Мустафа

Хамди Рашити

Афрдита Нухији

Ерјона Ахмети

Арбен Расими

Музика: Јетмир Мехмеди, Греса Мемети и Премтим Етеми.

Кустос:Ќендрим Ријани

Асс: Едлир Османи, Оргеса Карага и Ринор Бектеши.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *