Интернационален фестивал на песна за млади и деца „Нашиот ден“

Здружението КУЛТ , седми пат по ред во НУЦК „Кочо Рацин“ Кичево на 28.12.2020 година го одржа Интернационалниот фестивал на песна за деца и млади „Нашиот ден“

На овој фестивал беа присутни деца од сите албански земји каде што ги изведоа своите песни со кои имаше и награди.

Фестивалот имаше обилна посета од млади и од сите возрасти од градот.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *