Koнцерт на класична музика

Во рамки на фестивалот Меридианс, со подршка од Министерство за култура, во Центарот за култура “Кочо Рацин” Кичево се одржаа концерт на друштвото Артал.

Концертот го реализираа уметниците:
Јетмир Мехмеди – гитара
Шкелзен Пајазити – виолина
Шкелзен Бафтијари- пијано
Концертот се реализираа во надворешен простор поради ситуацијата со Covid-19, почитувајќи ги предвидените мерки и протоколи.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *