Шпанска вечер од учениците на ОСУ „Дрита“ Кичево

Во Центар за култура „ Кочо Рацин„ на ден 27.12.2019 во 18:30 часот учениците од ОСУ „Дрита„ организираа претстава со повод на Нова Година 2020.

Поезиа, танц и фрагмент од Дон Кишоти.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *