Празничен концерт во чест на мигрантите

Центарот за култура „Кочо Рацин“ Кичево организира празничен концерт во чест на мигрантите заедно со кичевските пејачи Ќендрим Љутфиу, Уран Дервиши, Блерим Љутфиу, Салије Бајрами и амбасадорот на мелодиската песна Дервиш Дервиши.

Исто така имавме и почесен гостин големиот албански актер Чун Лајчи, неговиот настап ги воодушеви кичевската публика и беше пречекан со голем ентузијазам.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *