Кинопроекција на филмот “Juliet Naked”

Центарот за култура “Кочо Рацин” Кичево започна со проекции на филмови, во петок 13.12.2019 се појави кинопројекцијата на филмот “Juliet, Naked”.

Содржина:
Приказна за Ени (долгогодишната девојка на Данкан) и нејзината неверојатно трансатлантска романса со некогаш почитуваниот, сега избледен пеач Такер Кроу, кој исто така се случува да биде предмет на музичката опсесија на Данкан.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *