Втор роденден на литературниот клуб „КиТка“

По повод вториот роденден на литературниот клуб „КиТка“(08.11.2019) се организираше читање (времеплов) со обработените настани промоции, литературни читања во нашиот град и надвор од него, од страна на самиот клуб, а воедно свечено се посака добредојде на новите членови во литературниот клуб. Исто така се додели збирка-книга од литературниот конкурс по повод патрониот празник на нашиот Центар за култура „Кочо Рацин“ на сите учесници кои доставија свои творби на конкурсот. Во самата збирка се сите творби од учесниците.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *