Отворен час

Наставникот по  албански јазик, Ќамил Алиу во Центарот на култура одржа отворен час со учениците од осмо одделение, за романот “Бура во Ганг”. Посебен дел од овој настан беше интерактивниот дел помеѓу самите ученици, а потоа помеѓу учениците и присутните.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *