Колективна изложба “во магла”

Друштвото ArTact-Us во соработка со НУЦК “Кочо Рацин” Кичево организираше колективна изложба со наслов “Во магла”

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *