Изложба “Above the snow” oд Бојан Велески

Во Центарот за култура се одржии изложбата “Above the snow” Авторот на изложбата Бојан Велески беше презадоволен од масовното присуство на отворањето на изложбата и се надева дека покрај неговите сограѓани изложбата ќе имаат можност да ја видат и љубителите на уметноста и во другите културни центри во земјава и надвор.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *