Изложба “Скршениот град”

Во Ликовната галерија од Центарот за култура „Кочо Рацин“ се одржа изложбата “Скршениот град” во соработка со Музеј на град Скопје и МузеумЛИНК.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *